Ádám nyaraló

és buliház

A nyaraló kialakítása, felszerelése:

 

A nyaralóhoz tágas kert tartozik, hintával bográcsoló hellyel, fedett terasszal. Több autó parkolása is megoldható szintén az udvarban, illetve a ház előtt.

A nyaralóban négy különálló kétágyas bútorozott szoba található. Kettő a földszinten, kettő pedig a tetőtérben. Ezenfelül, szükség esetén a nappaliban is van lehetőség további két fő elhelyezésére.

Jól felszerelt konyhával és külön étkezővel rendelkezik, de a környéken éttermek és üzletek sora biztosítja a kikapcsolódásra vágyók ellátását. Zuhanyzós fürdőszoba és külön WC került kialakításra.

Az alaksorban egy kis tornaterem, játszóterem, valamint egy "retro házibuli helyiség" került kialakításra. A házibulikhoz szükséges hang és fénytechnikai eszközökkel. Kiváló helyszíne lehet születésnapi bulik, baráti összejövetelek, leánybúcsúk, csapatépítő tréningek megrendezésére.

Bérleti feltételek:

A komplett ház, fűtési szezonon kívül kiadó.

A ház bérleti díja, több napos foglalás esetén 13000Ft/ház/nap+idegenforgalmi adó. A bérleti díj tartalmazza a rezsiköltséget, az ágyneműt és a végtakarítást is. Hosszú hétvégékre, valamint elő-és utószezonban megegyezés szerint.

Érdeklődni: 06 30/281-4130-as telefonszámon,

vagy a videofelvetel@gmail.com e-mail címen.

 

 

 

 

 

Hírek

 • Osztálykirándulásokra
  2015-12-09 19:48:39

  Osztálykirándulásokra a szomszédos Viktória nyaralóházzal együttesen 20-25 fő elhelyezésére van lehetőség. Összenyitható kerttel, kedvező feltételekkel bérelhető.

 • Partner házaink
  2015-06-02 18:59:22
  • Partner házak: Dalma nyaraló és Viktória nyaralóház

   További kiadó házaink: a Dalma nyaralóházzal és Viktória nyaralóházzal együttesen is kiadó, különösen kedvező áron, nagyobb csoportok számára is.

   www.dalmanyaralo.freewb.hu

   www.vikinyaralo.freewb.hu

Asztali nézet